gazduire web

Găzduire rapidă pentru Wordpress

Găzduire Wordpress BASIC - 12 luni 23.88€/an

Incepe Acum
 • 10 GB SSD
 • 2 Conturi de email
 • Wordpress Toolkit
 • WordPress Acceleration

webhost wordpress

Follow on
gazduire web wordpress gazduire web wordpress

Găzduire Web CPanel

Găzduirea cPanel este fiabilă, ușor de utilizat și vine cu tot ce ai nevoie pentru a-ți administra site-ul cu ușurință.

gazduire web wordpress gazduire web wordpress

Începeți lucrul la site, imediat

Instalare WordPress cu un click! Începeți să vă construiți site-ul imediat cu cea mai recentă versiune optimizată a WordPress.

gazduire web wordpress gazduire web wordpress

Certificat SSL gratuit

Păstrați vizitatorii site-ului dvs. în siguranță. Planul dvs. WordPress vine cu un certificat SSL Let's Encrypt gratuit.

WordPress Basic

Reducere 10% - CLEVER10

€1.99/luna

€23.88/an

Soluția ideală pentru începători

Comanda
 • 1 domeniu
 • 10 GB SSD NVMe
 • 2 Conturi de email
 • 2 Databases

 • Nginx WebServer
 • Latime de banda Nelimitata
 • WordPress Acceleration
 • Wordpress Toolkit

WordPress Deluxe

Recomandat Reducere 10% - CLEVER10

€4.99/luna

€59.88/an

Perfect pentru site-uri web personale

Comanda
 • 3 domenii
 • 20 GB SSD NVMe
 • 4 Conturi de email
 • Nelimitat Databases

 • Nginx WebServer
 • Latime de banda Nelimitata
 • WordPress Acceleration
 • Wordpress Toolkit

WordPress Gold

Reducere 10% - CLEVER10

€7.99/luna

€95.88/an

Optimizat pentru întreprinderile mici

Comanda
 • 10 domenii
 • 40 GB SSD NVMe
 • Nelimitat Conturi de email
 • Nelimitat Databases

 • Nginx WebServer
 • Latime de banda Nelimitata
 • WordPress Acceleration
 • Wordpress Toolkit

Toate pachetele includ

gazduire web

Instalare WP cu un click

gazduire web

MultiPHP Manager

gazduire web

Certificat SSL Gratuiut

gazduire web

Pyxsoft antimalware

gazduire web

CPanel

gazduire web

Backup-uri Zilnice

gazduire web

Protecție DDoS

gazduire web

Nginx WebServer

gazduire web

Softaculous

Average Rating
gazduire web wordpress 4.6 Excellent 150+ Recenzii
gazduire web wordpress
Sorin Buhaschi

Servicii UP!! 99,99% Suportul tehnic este ok dar se poate si mai bine, per total clever-host.ro cel mai stabil si cel mai ok raport calitate pret de pe piata din romania pe parte de hosting. BRAVO!!

gazduire web wordpress gazduire web
host gazduire web
Mircea Prodan

Oameni seriosi (cel putin pana acuma :) ). Am incercat cu diversi provideri, dar s-au dovedit total neseriosi. Folosesc serviciile clever host de cateva luni bune si sunt multumit. Preturi de bun simt, raspuns prompt la solicitari. Tineti-o tot asa! Va doresc succes!

clever host gazduire web gazduire web wordpress
gazduire web wordpress
Cosmin Frai

Servicii bune, ieftine si calitative! Deoarece preturile sunt mici, imi permit sa cumpar gazduire pentru orice am nevoie cu usurinta. Asistenta este foarte buna, baietii sunt foarte de treaba. Recomand si mult succes echipei si celor ce vor deveni clienti aici!

gazduire web wordpress gazduire web wordpress

Intrebări Frecvente

Găsește răspunsul la întrebări frecvente despre Gazduiera Web Shared

Găzduirea partajată se referă la găzduirea mai multor site-uri web diferite pe același server, iar fiecărui utilizator i se alocă un anumit spațiu de stocare și anumite resurse. Aceasta este de obicei cea mai bună opțiune pentru pasionați și bloggeri, deoarece este de obicei cea mai convenabilă opțiune.

Site-ul tău web este o colecție de fișiere și (în cele mai multe cazuri) baze de date care sunt afișate vizitatorilor tăi pe măsură ce ei îți vizitează site-ul. Clever Host, ca mulți alți furnizori de găzduire, alocă fișierelor și bazelor de date din site-ul tău un anumit spațiu de stocare pe un server partajat.

Simplu spus - ai nevoie de un plan de găzduire pentru ca site-ul tău să fie în funcțiune și disponibil pentru toată lumea.

Da, poți. Dacă dorești, poți achiziționa nume de domenii de la alți registratori de domenii și le poți direcționa către serverul tău cu Clever Host. Dacă vrei să ai numele de domeniu și găzduirea site-ului la un singur furnizor - ceea ce-ți recomandăm și noi pentru comoditate și pentru o rezolvare mai rapidă a problemelor - transferul unui nume de domeniu existent la Clever Host este, de asemenea, posibil. Pur și simplu contactează echipa noastră de suport, iar aceasta te va ajuta.

Da. Fiecare plan poate fi administrat din propriul lui CPanel.

Puteți face upgrade sau downgrade oricând planul dvs. de găzduire, fără întreruperi sau întreruperi ale serviciului.

Pachetul dvs. de găzduire include un certificat SSL gratuit care oferă securitate pentru domeniile și subdomeniile site-ului dvs. prin criptarea comunicațiilor dintre server și vizitatorii site-ului dvs. și semnalează site-ul dvs. în siguranță prin afișarea unei pictograme de lacăt în bara de adrese

Găzduirea partajată este o opțiune excelentă și ieftină atunci când sunteți la început. În etapele inițiale de lansare a unei prezențe web sau de reîmprospătare a ceea ce aveți, până când site-ul dvs. își creează impuls, optarea pentru opțiunea la cel mai mic preț este o decizie buna. Dacă nu aveți nevoie de software sau configurații specifice, Gazduirea Partajată este perfectă pentru dvs.

Pentru un site Wordpress, cea mai buna solutie de gazduire este Gazduirea Wordpress din urmatoarele motive:
1. Performanță optimizată: Serverele sunt configurate pentru WordPress, astfel încât rulează mai eficient. Aceasta înseamnă că veți avea o experiență generală mai bună, deoarece performanța site-ului dvs. va fi optimizată.
2. Optimizat pentru trafic mare: dacă rulați un site cu trafic ridicat (sau sperați să rulați unul foarte curând), veți avea nevoie de găzduire WordPress. Dacă rulați un site WordPress popular pe o altă gazdă și observați o scădere a performanței, trecerea la găzduirea WordPress va îmbunătăți viteza și calitatea site-ului dvs. Găzduirea WordPress vă permite să vă mențineți site-ul pe traiectoria ascendentă.
3. Securitate sporită: Cu găzduirea obișnuită, obțineți protocoale de securitate regulate. Cu găzduirea WordPress, serverele sunt proiectate cu configurații specifice de securitate WordPress, astfel încât să puteți fi sigur că site-ul dvs. este în siguranță.
4. Suport tehnic dedicat: toți avem nevoie de puțin ajutor din când în când. Gazdele WordPress au o echipă de experți de partea lor. Ei administrează servere și oferă asistență clienților. Acest lucru este esențial dacă ceva nu merge bine și aveți nevoie de un specialist care să vă ajute să vă reporniți și să rulați site-ul.

Diferența principală dintre o găzduire web simplă și o găzduire WordPress este că aceasta din urmă este construită cu scopul exclusiv de a alimenta site-urile WordPress. Aceasta înseamnă că serverele utilizate pentru o găzduire WordPress sunt reglate astfel încât să poată rula orice număr de site-uri web WordPress, la viteză și performanță maximă.

Clever Host oferă o gamă de opțiuni specifice WordPress pentru a satisface nevoile individuale ale site-ului dvs.
Dacă aveți un volum redus de vizitatori, vă vom recomanda să începeți cu Pachetul WordPress Basic.
Aveți mult trafic sau gestionați mai multe site-uri? Puteți opta pentru un server VPS sau Planul WordPress Gold . Echipa noastră poate chiar crea pachete de găzduire personalizate pentru a se potrivi obiectivelor și bugetului dumneavoastră.

Principalul avantaj il reprezinta resursele dedicate alocate site-ului. Toate pachetele de gazduire web business primesc o adresă IP dedicată, procesor puternic și o mulțime de spațiu de memorie RAM și de stocare SSD.

Dacă ai un plan de găzduire partajată la noi, va fi foarte ușor să treci la găzduirea business. Tot ce trebuie să faci este să comanzi un upgrade din panoul de control și totul va fi transferat automat fără timpi morți.

Un server privat virtual (VPS) este o partiție virtuală independentă pe un server fizic. Gândiți-vă la un server cu diferite (containere) în el.
Când achizitionati un VPS, primiți unul dintre aceste containere pe care să îl gestionați după cum doriți⁠—instalați aplicații sau scripturi și aranjați fișierele web așa cum doriți. Este privat, sigur și flexibil.
Cele mai notabile avantaje ale unui server VPS sunt: 1. Control general
2. Securitate
3. Fiabilitate
4. Eficient din punct de vedere al costurilor
5. Scalabilitate mai ușoară
6. Mai multă flexibilitate